sila muat turun ABM
by Ahmad Farhan Bin Jaapar IPDA--PI3 - Sunday, 10 August 2008, 12:14 PM
 

Assalamualaikum....cool

demi meningkatkan lagi taraf j-QAF diserata tanahair...marilah kita sama-sama berkongsi ABM atau BBM yang telah dihasilkan sendiri oleh tuan-tuan dan puan-puan agar boleh dimanfaatkan leh kita semua...terima kasih...wassalam...wink

Re: sila muat turun ABM
by Ahmad Farhan Bin Jaapar IPDA--PI3 - Sunday, 10 August 2008, 12:19 PM
 

 lembaran kerja pun sanggat-sanggat lah dialu-alukan untuk dimuat turun...kiss

Re: sila muat turun ABM
by Anuar Shahrir Bin Ahmad Sannusi IPDA--PI4 - Sunday, 10 August 2008, 12:33 PM
  bahan bantu mengajar memang antara yang terkini dalam memudahkan p&p agar berkesan kepada murid2..
tapi klu nak uploadkan file2 BBM tue..nak uploadkan dimana...

mintak tolong jwb..
cool
Re: sila muat turun ABM
by Ahmad Farhan Bin Jaapar IPDA--PI3 - Sunday, 10 August 2008, 12:45 PM
 
Re: sila muat turun ABM
by Anuar Shahrir Bin Ahmad Sannusi IPDA--PI4 - Sunday, 10 August 2008, 12:33 PM
  bahan bantu mengajar memang antara yang terkini dalam memudahkan p&p agar berkesan kepada murid2..
tapi klu nak uploadkan file2 BBM tue..nak uploadkan dimana...

mintak tolong jwb..
cool

di harap kawan-kawan yang ada kemahoran IT dapat membantu saya dan saudara saya ini menyelesaikan masalah dan persoalan ini...terima kasih...

shyshyshyshyshyshyshy

Re: sila muat turun ABM
by Murshid Bin Ismail IPDA--BA1 - Thursday, 14 August 2008, 03:17 PM
  rujuk kepada kreativiti sendiri..
Re: sila muat turun ABM
by Muhd Solahuddin Bin Abdol Aziz IPSAH--PI(Z) - Thursday, 21 August 2008, 04:08 PM
  Emmm.. ni sy dpt scara tak sengaja. cuba ler layari laman ni http://www.gemaislam.net, ada macam2. Tgok2 ler yg mna ptut... download dan pndai2 ler adjust ikut suasana tahap kelas kita tu. Harap2 sy dpt mmbantu anda...Smoga brjya..
Re: sila muat turun ABM
by Nor Hanif B Mohamad Nor IPSAH--PI(Z) - Saturday, 23 August 2008, 12:36 AM
  ooo thank u ustaz solah
Re: sila muat turun ABM
by Ahmad Farhan Bin Jaapar IPDA--PI3 - Sunday, 24 August 2008, 09:48 AM
  terima kasih atas bantuan andablush
Re: sila muat turun ABM
by Anuar Shahrir Bin Ahmad Sannusi IPDA--PI4 - Sunday, 24 August 2008, 10:02 AM
  takleh muat turun abm... bagi alamat web pun xpa..pakat2 kongsi... thanz.....senyum sokmokenyit mata
Re: sila muat turun ABM
by Noorzawati Binti Mat Wazir IPIP--PA2 - Friday, 5 September 2008, 01:34 PM
  Kepada sahabat2 yang mengajar bahasa arab, boleh download bbm bahasa arab untuk tahun 1,2,3 & 4 di laman web jabatan pelajaran johor..memang menarik bbmnya..apa yang ada dalam buku teks & aktiviti murid pun sekali dalam tue.... http://www.moe.gov.my/jpnjohor
boleh link terus ke download bbm...
Laman web gema islam juga macam sahabat sebelum nie bagi tau bole juga download..macam2 ada...


OPGMOLL
You are not logged in. (Login)